У МІСТІ БУЛО ЧУТНО ЇДКИЙ ЗАПАХ

Автор
В'ячеслав Павленко | 20:14, 5.02.2019
 Поділитися

Поділитися в

       Сьогодні, увечері, близько 17.00, в районі плавального басейну та вулиць Шевченка, Свемівська, Чернігівська було чутно їдкий неприємний запах.

      З метою з’ясувати джерело цього запаху зателефонував до заступника міського голови Ольги ТКАЧЕНКО, яка мені повідомила, що до виконкому вже телефонували з цього приводу ще двоє громадян.

      Разом з нею вирішили виїхати в район заводу хімічних реактивів з метою знайти джерело забруднювання повітря у нашому місті.

        Перебуваючи в районі прохідної заводу хімічних реактивів ми з Ольгою Ткаченко відчували їдкий запах хімічної речовини, від якого «першило» у горлі, він викликав кашель.

      З власних джерел мені стало відомо, що їдкий запах також відчували мешканці Садового мікрорайону: вулиць Родини Кривоносів (колишня Паризької Комуни), Лесі Українки, Кленової.

Про забруднення повітря відразу повідомили екологічну інспекції в особі Ірини КРАСНОВОЇ, санітарно-лабораторну службу – Ірину ХАМІЦЕВИЧ, та службу порятунку «101». Працівники ДСНС виїхали до прохідної заводу хімічних реактивів для експрес-відбору проб повітря.

          За результати експрес-досліджень в повітрі аміаку, хлору та сірководню не виявлено.

        Для проведення перевірки та належного реагування по факту забруднення повітря у нашому місті звернувся до Державної екологічної інспекції з відповідною заявою.

         Якщо у когось з мешканців нашого міста буде ще додаткова інформація з цього приводу, прошу її надсилати на мою електронну адресу: 2360914771@mail.gov.ua.

       P.S. З метою доведення до контролюючих органів отриманою мною інформації про можливе місце виявлення викидів їдкої хімічної речовини, 07 лютого 2019 р. було направлено додаткову заяву до Державної екологічної інспекції України, яка зареєстрована під № 487.

         Попередня моя заява від 06 лютого 2019 р. зареєстрована під № 458. Як було мною з’ясовано, зараз мої заяви перебувають на розгляді безпосередньо у керівника Державної екологічної інспекції України.

           Про результати їх розгляду я додатково повідомлю.

 Фото з Інтернету

Останні публікації автора

Нагору