Сервис Центр

Арістофлекс – компонент, необхідний для створення якісної косметики

Здоров'я, Краса 10:12, 27.09.2021
 Поділитися

Поділитися в

крем аристофлекс

Крем для обличчя, створений своїми руками, – прекрасна альтернатива косметичним продуктам фабричного виробництва. Приготувати його може будь-хто, достатньо мати в арсеналі набір необхідних інструментів і грамотно підібрати складові. Одна з них – це емульгатори та згущувачі, що є сполучною ланкою між олійною та водною фазою та дозволяють досягти стабільної, кремоподібної субстанції. Ними можуть бути найрізноманітніші речовини, як натуральні, так і синтетичні. Ідеальним варіантом багато творців косметики хенд-мейд вважають арістофлекс.

Особливості косметичного компонента

За зовнішнім виглядом цей синтетичний полімер являє порошок білого кольору, водорозчинний і дуже гігроскопічний. Він може бути використаний як у прямих емульсіях «олія-у-воді », так і у зворотних «вода-в-олії ». У першому випадку він виступає як згущувач, у другому – як стабілізатор. Додавати полімер можна на будь-якому етапі рецептури. Якщо емульсія вийшла недостатньо густою, емульгатор стане відмінним розв’язанням проблеми. Потрібно просто трохи додати його в кінці.

Готові косметичні засоби, які можна отримати, використовуючи арістофлекс, мають ніжну та легку текстуру. Вони ідеально наносяться, легко тануть і добре поглинаються, не залишають на шкірі обличчя небажаний ефект у вигляді масляного блиску або липкості. Крім того, при використанні арістофлексу немає потреби вводити додатковий емульгатор, со-емульгатор або гелеутворювач. До того ж згущувальна дія компонента буде відчутна навіть при низькому рівні pH – від 4,0, притаманному кремам, що містять фруктові кислоти.

Арістофлекс має хорошу сумісність з органічними розчинниками, що дозволяє використовувати його не тільки для олійних емульсій та водних систем, а й для водно-спиртових рецептур.

Ще одна особливість полімеру – його біологічна інертність. Арістофлекс абсолютно безпечний, тому засоби з його додаванням підійдуть і власникам чутливої ​​шкіри, і тим, хто страждає на алергію.

Де можна використовувати компонент

Полімер можна використовувати для створення широкого спектра якісних косметичних продуктів, серед яких:

  • легкі креми для обличчя;
  • молочко;
  • сироватки для повік;
  • маски та пілінги;
  • сонцезахисні засоби;
  • декоративна косметика;
  • засоби для зняття макіяжу.

Усі вони діють на шкіру найсприятливішим чином, роблять її шовковистою та ніжною, освіжають, сприяють ефективному очищенню, надають м’який ефект ліфтингу. Але ще вони дарують неймовірну насолоду від використання, адже наносити такі косметичні засоби – одне задоволення.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Шостка.INFO в Telegram. Интересные и оперативные новости, фото, видео. Подписывайтесь на нашу страницу!

Rodont
Квадрат
Rodont
Ковры

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Нагору