Дерматолог

2045 жителів Шосткинського району вакцинувалися проти ковіду бустерною дозою

 Поділитися

Поділитися в

Про це сьогодні, 14 лютого, у ході апаратної наради при голові Шосткинської РДА розповів Олексій Фатун. За словами спеціаліста з питань охорони здоров’я Шосткинської районної державної адміністрації, захворюваність у районі складає 1388,3 випадків на 100 тис. населення. Проте спостерігаються перші ознаки стабілізації ситуації. Другий тиждень поспіль уповільнюються темпи приросту захворюваності.

Начальник Шосткинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Сумській області Тетяна Ворона проінформувала про стан дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання у Шосткинському районі.

«Вчергове наголошую на необхідності вакцинації та дотримання протиепідемічних заходів. Також, в умовах різкого зростання рівня захворювання на коронавірусну інфекцію, необхідно активізувати проведення перевірок щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів у закладах торгівлі, громадського харчування та транспорті на території Шосткинського району» – зазначив очільник району Віктор Губенко.

Загалом в області станом на сьогодні зроблено 895 399 щеплень. Щепилося 447 480 осіб, що становить 50,4% дорослого населення. Зокрема, 430 185 пацієнтів або 48,45 % дорослого населення вакцинувалося двома дозами, 128 осіб – додатковою дозою, 17 606 – третьою (бустерною) дозою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Шостка.INFO в Telegram. Цікаві та оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на нашу сторінку!

Rodont
Rodont
Ковры

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Нагору