ЗНОВУ У ШОСТЦІ ГОРІЛО

Автор
В'ячеслав Павленко | 10:13, 12.12.2018
 Поділитися

Поділитися в

     Сьогодні вночі горіли два кіоски «Новожанівських ковбас»: один поблизу школи № 1 на Чернігівській, другий – навпроти магазину «Оксана».

        Раніше ці два кіоски вже підпалювали: першим – кіоск на Чернігівській, а через деякий час – навпроти магазину «Оксана», що біля Центру «Юність».

           Тоді поліція відразу відкрила кримінальні провадження за кожним фактом окремо як підпали.

           А зараз відкриють?

         Нагадую, що 23 листопада цього року по раніше вчиненим фактам підпалів кіосків відбулося заслуховування про результати розслідування при керівництві слідчого управління обласної поліції. І що ми зараз маємо?     Суспільство повинно знати, чи будуть заслуховувати стан розслідування вже ЧОТИРЬОХ кримінальних проваджень, пов’язаних з підпалами кіосків, і при кому?

 Раніше я повідомляв, що очільнику поліції Шосткинщини, ВАЛЕРІЮ СТРОКАЧУ оголосили ДОГАНУ. Приводом для цього також слугував факт збільшення підпалів (18) на території міста та району.

 З огляду на те, що цієї ночі відбулося у нашому місті, виходить, що не зовсім його «простимулювали»?

 Викликає обурення, що на Шосткинщині поліція, можна так сказати, бездіє. Кількість резонансних злочинів збільшується, замість того, щоб зменшуватися.

  Що потрібно зараз зробити, щоб покращити організацію роботи у боротьбі із злочинністю на Шосткинщині? Це питання адресую очільнику поліції області, генералу МИКОЛІ ЛУШПІЄНКУ.

 

Останні публікації автора

Нагору