ЗА НАДАННЯ ПІЛЬГ ВІТАЛІЮ ЛЯШКУ ПРОКУРАТУРА ПОРУШИЛА СПРАВУ

Автор
В'ячеслав Павленко | 16:29, 12.09.2019
 Поділитися

Поділитися в

В своїй публікації «МІСЬКА РАДА ЧУДИТЬ?» (https://shostka.info/shostkanews/blogs/miska-vlada-chudyt/) я повідомляв, що комісія щодо визначення права на надання пільг від 28.08.2019 вирішила надати Ляшку Віталію Олеговичу, як особі, яка брала участь в антитерористичній операції у складі добровольчих формувань, має відповідну довідку та не має посвідчення учасника бойових дій і членам його сім’ї, які проживають разом з ним та мають право на пільги, 75-відсоткову знижку з оплати за житлово-комунальні послуги в межах норм, передбачених чинним законодавством з моменту звернення. Та рекомендувати гр.Ляшку В.О. самостійно провести роботу щодо отримання статусу учасника бойових дій відповідно до діючого законодавства». (Орфографію збережено. Українською мовою – «відповідно до чинного законодавства»).

Також я повідомляв, що звернуся до прокуратури, оскільки вважаю, що можливо незаконними діями посадовцями Шосткинської міської ради може бути завдано шкоди місцевому бюджету, а це наші з Вами податки.

За моєю заявою прокурор відкрив кримінальне провадження (порушив кримінальну справу) за ст.358 Кримінального кодексу України (підробка документів) та вніс відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато досудове розслідування.

У зв’язку з порушенням справи прокурором, в письмовій формі повідомив про це міського голову м. Шостки Миколу НОГУ та начальника Управління соцзахисту Антонину НАЙМИТЕНКО, а також просив їх призупинити нарахування пільг Віталію ЛЯШКУ до вирішення справи правоохоронцями.

Чекаю на реакцію очільника міста Шостки Миколи НОГИ. Далі буде.

 

Останні публікації автора

Нагору