СУД НАД ОЛЕКСАНДРОМ ЖУКОМ – 16 ЛИПНЯ О 12.00 ГОД.

Автор
В'ячеслав Павленко | 13:34, 13.07.2019
 Поділитися

Поділитися в

16 липня п.р. о 12.00 год. Шосткинський міськрайонний суд, під головуванням судді Тетяни ЛИТВИНКО розгляне справу відносно Олександра ЖУКА, в.о. директора Комунального некомерційного підприємства «Шосткинський міський центр  первинної медико-санітарної допомоги» Шосткинської міської ради, за вчинення ним корупційного діяння (конфлікт інтересів).

Розгляд справи також транслюватиметься в мережі Інтернет за допомогою сайту «Судова влада України» (https://court.gov.ua/).

Нагадаю, що в липні 2018 року за розпорядженням міського голови на посаду виконуючого обов’язки директора (поза конкурсом) цього центру було призначено Олександра ЖУКА. Центр, який утворено замість  Шосткинських поліклінік, разом з  дитячою.

Виконуючи обов’язки, лікар (нарколог за кваліфікацією) одним з перших «нововтілень» після свого обрання видає наказ «Про прийняття на посаду інженера з цивільного захисту Аврамкіна Анатолія», свого «рідного» тестя, не врахувавши вимоги Закону України «Про запобігання корупції», де в ст.28 зазначено про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) проведено перевірку можливих фактів порушення Олександром ЖУКОМ вимог статті 28 Закону.

Результатом цієї перевірки виявилося складання протоколу, який направлений на розгляд суду.

Запрошую небайдужих громадян прийти до зали судових засідань або переглянути хід судового процесу в мережі Інтернет.

Останні публікації автора

Нагору