СМІТТЄВОЗ І ПОЛІЦІЯ. ХТО КОГО БАЧИТЬ?

Автор
В'ячеслав Павленко | 20:15, 16.11.2019
 Поділитися

Поділитися в

         Приводом для цієї публікації слугував факт, що мав місце у п’ятницю, 15 листопада ц.р.

       Саме в цей день відбулися траурні заходи, пов’язані з похованням полковника поліції Миколи ГРАФОВА. Про це я зазначав у попередній публікації («МИ ПАМ’ЯТАЄМО!»).

         Біля церкви, що розташована на вулиці Гагаріна в місті Шостка зібралися ветерани, пенсіонери міліції/поліції, діючі співробітники поліції. Також було присутнє керівництво Головного управління Національної поліції в Сумській області на чолі з Русланом ПИНЯГОЮ та Шосткинського відділу поліції з Сергієм ЗАБОЗЛАЄВИМ. Поблизу церкви була розташована велика кількість автотранспорту, внаслідок чого на перехресті було виставлено службовий автомобіль патрульної поліції.

       І в той момент, коли ще в церкві відспівували покійного, на очах у присутніх, в тому числі й очільників поліції, майже крізь натовп людей спочатку прослідував вантажний автомобіль «Газон», а далі за ним трактор, які в кузові перевозили сміття, яке не було нічим не накрито, внаслідок чого воно (сміття) потроху вивалювалося з кузова на дорогу. Добре, що хоч на голову нікому з людей не впало.

         Про що в цей момент думали очільник поліції Сумщини Руслан ПИНЯГА та його підлеглий Сергій ЗАБОЗЛАЄВ? Може про вічність?

          Далі сюжет набирає гостроти. І ось чому. Після обіду, майже по закінченню траурних заходів, на територію міста Шостки заїхало ТРИ екіпажі патрульної поліції з інших міст Сумської області для відпрацювання по лінії дотримання Правил дорожнього руху.

         На моє переконання, доцільніше було б, якби ці екіпажі заїхали в місто зранку. Може тоді й натрапили б на них «сміттєвози». Поліцейські й корисну справу б тоді зробили: виявили б порушників, які засмічують довкілля, і вразили б містян своїми справедливими діями стосовно шкідників, а у присутніх на траурних заходах склалося б позитивне враження від роботи сучасної поліції. На жаль, цього не відбулося.

Через відсутність відповідної реакції з боку поліції у даному випадку можливо сміттєвози і надалі “кататимуть” і “сіятимуть” сміття містом, порушуючи норми перевезення відходів, а керівники і надалі звітуватимуть про чисте довкілля.

Фото з Інтернету

Останні публікації автора

Нагору