ШОУ-КОНКУР В ДУБРІВЦІ

Автор
В'ячеслав Павленко | 20:27, 10.08.2019
 Поділитися

Поділитися в

10 серпня ц.р. на базі Кінно-спортивного клубу «Шостка» (керівник Володимир ПИЛИПЕЙКО), що розташований в селі Дубрівка Шосткинського району відбулося свято – День села.

На святі були численні гості, серед яких: Володимир ПИЛИПЕЙКО, депутат Сумської обласної ради, Федір АНІЩЕНКО, Вовнянський сільський голова, Анатолій ІОНОВ, керівник господарства «ШОСТКА АГРОСТАНДАРТ», медичні працівники з лікувальних закладів міста Шостки на чолі з головою об’єднаного профкому медичних працівників Шосткинщини Наталією ПИЛИПЕНКО, мешканці з міста Шостки та населених пунктів Дубрівка, Вовна.

«Господарі» свята, мешканці села Дубрівка привітали гостей яскравим святковим концертом, в ході якого лунали українські пісні у виконанні жіночого ансамблю, гуморески, а також авторські пісні, в яких прославлявся рідний край.

Після святкового концерту гостей свята очікував Володимир ПИЛИПЕЙКО, разом із вихованцями Кінно-спортивного клубу «Шостка» на шоу-конкурі, який відбувся в манежі.

На розсуд глядачів імениті спортсмени продемонстрували свою високу майстерність, а це: стрибки на конях через жердину на висоті більше 140 см як в одиночному, так і в парному розряді.

Стрибки, які були продемонстровані на шоу-конкурі вихованці клубу демонструють на змаганнях різного рангу, які проходять в Україні.

Про успіхи своїх вихованців також розповів Юрій ГОЛІКОВ – тренер КСК «Шостка». У своїй розповіді він торкнувся нагальних проблем, з якими стикається клуб, а також про ситуацію з кінним спортом в Україні.

Микола ПИЛИПЕЙКО в інтерв’ю зазначив, що займається кінним спортом 4 роки, а також що цей спорт – це спорт його життя.

Відеоматеріали зі свята розмішені на YouTube каналі. 

(https://www.youtube.com/channel/UC5XmyHPR320aGnFEwrE5zxA/).

 

 

Фото з сайту «Конно-спортивный клуб Шостка»

Останні публікації автора

Нагору