ШОСТКИНСЬКІ МЕДИКИ ВІДСТОЮЮТЬ СВОЇ ПРАВА

Автор
В'ячеслав Павленко | 21:44, 8.07.2019
 Поділитися

Поділитися в

       Працівники шосткинських дитячої та районної лікарень звернулись з колективним зверненням на адресу Президента України, Прем’єр-міністра України та МОЗ України.

       У своєму зверненні працівники наголошують на тому, що протягом останніх двох-трьох місяців відбуваються перебої з виплатою заробітної плати.

      Керівництво комунальних медичних установ м. Шостка повідомляє працівникам, що коштів на виплату заробітної плати не вистачає, оскільки їх в достатній кількості не надходить з державної субвенції.

     Після зборів трудового колективу дитячої лікарні, що відбулися 27 червня 2019 р., на яких обговорювалося питання щодо не своєчасної виплати заробітної плати, частина зарплати за червень 2019 р., була виплачена усім трьом комунальних медичним установам м. Шостка: центральній районній лікарні, дитячій лікарні та стоматологічній поліклініці. 

      У кожного в сім’ї є діти, також зараз літня пора, і в цей період слід приділити увагу оздоровленню дітей, збагатити раціон свіжими фруктами і овочами, які містять корисні вітаміни. Однак, персонал шосткинських лікарень і їхні родини змушені думати не про вітаміни, а про фізичне виживання! 

     Працівників медичних установ турбує інформація про розмір державної субвенції, який надходить до кожної з установ. Люди повинні знати про її розмір щомісячно, щоб володіти інформацією стосовно її розподілу, а можливо й не цільового витрачання.

     Окрім прохання надати інформацію про розмір державної субвенції (у розрізі помісячно), яка надходила до комунальних медичних установ м. Шостка, працівники також просять керівництво держави вжити заходів щодо недопущення в подальшому затримки по виплаті їм заробітної плати.

    Водночас, працівники дитячої лікарні звернулися з аналогічним колективним зверненням до міського голови м. Шостки Миколи НОГИ, голови постійної депутатської комісії з охорони здоров’я Олександра ПУШКА та депутата обласної ради Володимира ПИЛИПЕЙКА.

     Сподіваюся, що керівництво держави та органів місцевого самоврядування належним чином відреагує на проблеми шосткинських медиків, у зв’язку з чим права медиків будуть захищені.

 

Фото з Інтернету

        

Останні публікації автора

Нагору