ХТО ОТРИМАЄ ГРОШІ ВІД МІСЬКОЇ ВЛАДИ?

Автор
В'ячеслав Павленко | 10:14, 25.05.2020
 Поділитися

Поділитися в

За роз’ясненнями щодо цього запитання звернувся до міського голови міста Шостки, що на Сумщині, Миколи НОГИ.

У попередній публікації повідомляв про чинну міську Програму соціального захисту окремих категорій громадян та фінансової підтримки громадських організацій ветеранів та осіб з інвалідністю, інших установ та закладів на 2019-2023 роки.

Нагадаю, що у Розділі п’ятому цієї Програми вказаний Перелік завдань, заходів та результативні показники.

Громаду цікавить питання також щодо одноразової матеріальної допомоги (один раз на рік), яка надається у зв’язку з тривалою хворобою, в розмірі до 10000 грн.

Але термін «тривала хвороба» немає жодної конкретизації щодо класифікації хвороб у вказаній Програмі.

Тобто, чи можна вважати тривалою хворобою захворювання, як ГРВІ (грип), бронхити, астми, цукровий діабет тощо?

Згадане питання турбує шосткинську громаду, яка бажає знати відповідь на нього, тому що на офіційному сайті Шосткинської міської ради відсутня інформація про це.

Хоча, виконавчий комітет згаданої ради замовив послуги з інформування громадян в мережі Інтернет, і це при тому, що наявний офіційний сайт міської ради.

З метою доведення суспільно важливої інформації до шосткинської громади, на підставі вимог чинного законодавства поставив наступні запитання Миколі НОЗІ:

– Про конкретне визначення терміну «тривала хвороба», який зазначений в міській Програмі соціального захисту окремих категорій громадян та фінансової підтримки громадських організацій ветеранів та осіб з інвалідністю, інших установ та закладів на 2019-2023 роки, а саме: тривалість хвороби у часі і класифікація захворювання;

– Чи у повному обсязі висвітлюється діяльність Шосткинської міської ради на її офіційному сайті?

– З якою метою були замовлені послуги з інформування громадян в мережі Інтернет, якщо Шосткинська міська рада має офіційний сайт в мережі Інтернет?

Сподіваюсь, що міський голова міста Шостки, що на Сумщині, Микола НОГА, в короткий термін надасть відповідь на суспільно важливі запитання, яка відразу буде повідомлена шосткинській громаді.

Звертаюсь до громадян та пропоную повідомляти мені про виявлені порушення законодавства на мою електронну адресу: 2360914771@mail.gov.ua, щоб разом зобов’язувати чиновників належним чином виконувати свої посадові обов’язки.

Підписуйтесь на мою сторінку у

Facebook (https://www.facebook.com/VjachPavlenko/app/212104595551052/…),                 

Viber,  Телеграм-канал (https://t.me/VPavGUR19),

YouTube  (https://www.youtube.com/watch?v=yPk3SCBf_nk).

Останні публікації автора

Нагору